Wofek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Gta 3 rwie mi jak idzie gościu a ja skręcam myszką, a tak normalnie to nie ! Co radzicie ? PS W każdej rozdzielczości ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Gta 3 rwie mi jak idzie gościu a ja skręcam myszką, a tak normalnie to nie ! Co radzicie ? PS W każdej rozdzielczości ! NIE pewnie nie masz orginalnej wersji... moze to wina sterów, lub samej gry. Ja mam wersje na 2cd i wszystko jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Na jakich detonatorkach pracujecie !? Tylko dla tych co w GTA3 grają !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Już wiem czemu ! Miałem włączony ................... antyaliasing ! :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Ja na 29.41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...