Thompsoner Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam, potrzebuję zmodowanego biosu do płyty głównej GA-8I915PM, który odblokował by mi możliwość OC. Kombinacje ctrl + F1 w biosie próbowałem ale niestety nic nie daje. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thompsoner Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 mam rozumieć że nie ma takiego biosu do tej płyty głównej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 mam rozumieć że nie ma takiego biosu do tej płyty głównej? Prawdopodobnie nie....... Jak na google nie znajdziesz to jedynie możesz sobie taki zrobić sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thompsoner Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 a jak mógłbym zmodyfikować swój bios aby odblokować dodatkowe opcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 a jak mógłbym zmodyfikować swój bios aby odblokować dodatkowe opcje? To było co najmniej ironiczne, bo skoro takim problemem jest dla Ciebie użycie google, to nie jesteś w stanie zmienić czegokolwiek w BIOSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...