sdawid91 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Witam! Otóż chciałem zainstalować karte sieciową zintegrowaną na płycie ECS nforce4-a problem w tym ze zainstalowałem sterowniki i karty sieciowej jak nie bylo tak nie ma, nie posiadam rowniez USB bo nie mam Service packa 1. Kiedyś gdy mi nie znajdowało karty sieciowej brałem płyte od kolegi ze sterownikami od nforce2 i znajdywało ale teraz po prostu instalacja sie przygotowuje i nic dalej sie nie wyswietla. Nie wiem co teraz zrobić mozecie mi pomoc ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 a włączyłeś ją w biosie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdawid91 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 nie do konca, nigdy po formacie jej nie wlaczalem to chyba powinna byc choaciaz w biose tez zawsze grzebie to moze ja wylaczylem ;| w ktorym miejscu sie ja wlacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...