svende Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Chiefteca CFT-750-14C 750W :) Akurat przyjechal do sklepu w ktorym bralem reszte czesci i wlasciciel zaproponowal mi go za 290zl :)Możesz napisać jaki to sklep i skąd je biorą (inny większy sklep, czy dystrybutor) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Jasne ze moge.. :P To jest akurat sklep w moim niewielkim miasteczku (spolka 2ch spoko kolesi) Nazywa sie RAM s.j. i miesi sie w Sulechowie na ulicy Kopernika 14. Skad je biora... szczerze to nie wiem.. czasem widzialem tylko u nich stronki jakis hurtowni ale jakich to nie wiem.. Z tego co mi dzis mowil to sciaga kolejna sztuke (mial tylko jedna ze wzgledu na to ze sie pytalem 2dni temu.. i od razu mnie dzis postrzelil nim :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Imho dobry wybór ;) A tym lepszy, że Chief to prawie to samo co Corsair TX750W, tylko z odpinanymi kablami dodatkowo B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Imho dobry wybór ;) A tym lepszy, że Chief to prawie to samo co Corsair TX750W, tylko z odpinanymi kablami dodatkowo B-)A HEINEKEN to prawie Żywiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 prawie robi wielko roznice podobno hehe :D ale mi ten chief odpowiada :) nie halasuje i ciagnie :D w starej budzie tylko kolor krzyczy z tylu.. ale nie widac wiec jest ok hehe :P zrobi sie bude bedzie lepiej wygladac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) A HEINEKEN to prawie Żywiec.To jeszcze może dopisz co masz na myśli, bo Twoja wypowiedź jest jakby niepełna. To rozmowa o zasilaczach a nie o browarze :wink: Skoro już pada te "prawie" to raczej na korzyść Chiefa niż Corsaira w tym przypadku... :wink: Edytowane 21 Października 2007 przez djsaint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja bym powiedział, że Corsair to PRAWIE chieftec a nie odwrotnie w tym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A HEINEKEN to prawie Żywiec. To była ironia, wiadomo jak wyglada porównanie tych dwóch marek piwa. Po kolejnym poscie djsaint i BENITO wszyscy wiedzą jaki jest wynik porównania zasilaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 no to ciesze sie tym bardziej z wyboru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...