oicw Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Cześć,muszę kupić powyższy zasilacz,tylko nie wiem jak wygląda sprawa z jego głośnością.Potrzebuję cichego zasilacza(poziom szumu na poziomie..powiedzmy Fortrona FSP350-60MDN).Czy ta Delta spełni moje oczekiwania pod tym względem?? Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Powiem tak, Delty z allegro, 350PB2, 300PB2, 350AB i 400MB były ciche, nie spodziewam sie by inaczej było i w przypadku tej Delty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Jest cicha, cichsza niż mój chieftec (cichy był jak był nowy ;)) i to sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oicw Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Potwierdzam,rzeczywiście jest bardzo cicha.Od kilku dni już pracuję na niej i jestem b. zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...