szczepoxx Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Witam Was serdecznie Otoz stoje przed dylematem zakupu pasty, gdyz poprzedniej mi braklo (AC MX-1) :D Moim wyborem jest albo AC silver 5 albo zalman stg-1. I sytuacja przedstawia sie nastepujaco: kasta Silver 5 (po znajomosci) nowa, ze sklepu bedzie mnie kosztowac - 15zl .... bez zadnych kosztow przesylki ... czyste 15zl pasy zalman stg-1 niestety nie ma w tym sklepie i musial bym zamawiac na allegro i wyszlo by to drozej o ponad drugie tyle co AS5. I moje pytanie ... czy oplaca sie az tyle dokladac to tego zalmana... chlodzone bedzie proc ten co w sygnaturce - czyli grzejace sie niemilosiernie TOLEDO. Pozdrawiam ;) szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Opłaca się baaardzo dołożyć do zalmana. Miałem tą pierwszą z 3 razy nałożoną, potem zakupiłem zalmana jak stwierdziłem, że 2,7ghz mi nie wystarczy :P No i jestem bardzo zadowolony. Sama kwestia nakładania pędzelkiem daje jej przewagę nad AC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Kupiłem Zalmana w ramach eksperymentu. Po kilku tygodniach pasta zaczęła wysychać i temperatury poszły w górę. Wróciłem do AS5. Jedyna zaleta ZM-STG1 to pędzelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackhammer0411 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 u mnie podobnie jak Bartolomius mialem dziwne wysokie temperatury po miesiacu na zalmanie - wrocilem do AS5 (bo jest dobry i tani) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Mam AS5 od większego czasu na CPU i GPU po paru miesiącach nie straciła swoich właściwości więc myśl, że był byś zadowolony z AS5 - na poczatek miałem rożne silikonowe, zwykłe ale AS5 je biła na głowe nie wiem jak jest z Zalmanem ale z tego co mi kumpel mówił to wiem że AS5 jest trwalsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 ok ... :) dzieki sliczne :) wlasnie chodzilo mi o opinie co do trwalosci. Mysle ze na przyszlosc sie jeszcze komus przydadza te informacje ;) Temat zostawiam moderatorom lub tym co chca sie jeszcze wypowiedziec ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...