$migacz Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Witam ! W styczniu wyjeżdżam na roczny kontrakt do Chin, chciałem zweryfikować swoje założenie. Czy kupując u nas w kraju bramkę VoIP i rejestrując się u polskiego operatora, po podłączeniu jej w Chinach będę mógł dzwonić do Polski za cenę połączeń lokalnych? Ma ktoś może podobne doświadczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Pewnie, że tak :) na tym właśnie polega fenomen tej technologii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzien86 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Dodatkowo dzwoniąc na numer w tej samej sieci nic nie zapłacisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 W takim razie Panowie, jaką bramkę kupić? Trzy najważniejsze sprawy 1) Niezawodność 2) kompaktowe rozmiary 3) łatwość konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Ja mam PAP2-T i nie ma z nią żadnych problemów. Może telefon WiFi z bramką i do tego jakiś AP ??? np. Linksys WIP330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...