Skocz do zawartości
naxt

Windows Vista

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,problem polega na tym ze internet nie chodzi jak należy,od pewnego czasu zauważyłem że chodzi poprostu wolniej,np strona wchodzi ale brak jest niektórych obrazków które ładuja sie po 15 sekundach albo dłużej ,strona komputronika ładuje mi sie niemiłosiernie długo,tak jest czesto z innymi stronami ze zamiast zdjecia widac takie ikonki z obrazkami w explorerze byłyby to pewnie czerwone x,dziwi mnie to bo jeszcze niedawno wystarczyło kliknąc i wszystko ładowało sie odrazu a teraz musze czekac,kaspersky nie wykrył zadnych wirusów,format activeX,pluginy adobe zainstalowane,predkosc sciagania plików też osłabła,nie dawno noca potrafiło sciagac plik z predkoscia 120KB/s a teraz ledwo 50KB/s,internet mam z sieci lokalnej co wy o tym myslicie,moze jakis nie wykryty wirus.Format systemu robiłem 2 tygodnie temu.Acha strona forum purepc tez zaczela sie dziwnie ładowac,najpierw ładuje sie połowe strony,po czym po kilku sekundach(ok 10s - 1min) nastepna druga połowa ,troszke zaczyna mnie to wkurzac,a zamiat zdjec mam czerwone krzyzyki

Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brales pod uwage ze prowider daje ciala?

własnie cos mi sie wydaje ze administrator sieci robi mnie w balona.2 tygodnie temu wszystkie programy P2P pszestały sciagac,szybka interwencja u admina oczywiscie udawal ze nic nie wie,wracam do domu i wszystkie P2P zaczeły działac a teraz internet zwolnił przynajmniej dwukrotnie,czas na drugą interwencje,pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi