boyar8 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 mam mały problem...pewnie jak wielu na tym forum ;) Otóż stałem się posiadaczem grafiki 7800GS oc eVga pod agp..więc chyba coś trzeba zmienić tylko... właśnie mam dylemat mój config : Athlon2800 Barton,80 Maxtor7200,Samsung605400,SB Live5,1,Cdrw Asus,Dvdrw Asus,Mb Asus A7n8e deluxe,2x 512 Kingstone no i zasiłka Chieftec 360-202 reraz myślę żeby sobi zrobić mały upgrade.. myślę o dwóch wariantach : 1. Amd4200x2 s939 + Msi na KT lub Ashrock na NV3 = tani wariant bo mogę nadal korzystać ze swojego Ramu tylko ten procek bierze sporo prądu 89 W...czy wytrzyma mi zasiłka? Nic nie zamierzam kręcić 2.Amd 4200x2 na AM2 + Ashrock na nV250 lub Msi lub Ecs...nie boję się w tym wypadku o zasiłkę procek łyka tylko 65W ...ewentualnie można poszukać procek 45 lub 35 W...tylko te płyty....zauważyłem na tym i innych forach że to loteria,że można trafić dobrze albo się męczyć. Dodam że agp zostaje ,więc proszę mi nie pisać sprzedaj kup pcx itd...nie zachowujcie się jak sprzedawca w sklepie ;) Grafika dobra więc po co zmieniać tylko proszę o radę w reszcie który wariant? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyar8 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 fajne forum...a ile odpowiedzi LOL...pewnie jak nasi politycy towarzystwo wzajemnej adoracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 A może byś tak z łaski swojej przeniósł pytanie do odpowiedniego działu "co kupic" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 I poszukał troszkę na forum znajdziesz wszystko, co do 1 opcij tabliczka na zasilaczu mów wszystko, kalkulatory w dłoń :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...