ToMo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Witam Wszystkich !!! Mam mało czasu więc prosze o szybkie odpowiedzi :) Mam do wybory takie płyty: MSI KT3V Shuttle AK32A :lol: ECS K7S6A :lol: W sumie to ECS odpada na 99 % bo jakoś nie mam przekonania do tych płyt... Najbardziej jestem nastawiony na MSI KT3V ale nie wiem jak to się sprawuje bo mam chęć wżucić do nie Athlonka 1700 XP 0,13 i troche podkręcić, ale nie za dużo żeby nie było problemów bo to nie dla mnie komp... Co sądzicie o tych płytach którą najlepiej wybrać ??? Z góry dzięki za pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ten shuttle to raczej kiepski , ecs tez wiec te msi bedzie chyba najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Składałem płyty na wszystkich trzech płytach które wymieniłeś i kategorycznie najlepszą z tego jest MSI - zmiana napięcia mnożnika, timingów pamięci - naprawdę niezła .... Nie dalej jak w zeszłym tygodniu składałem na niej zestaw z axp 1700+ i z biegu puściłem go na 166 FSB .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Z tych trzech to nie ma co się zastanawiać, tylko MSI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Ja sam mam MSI i sobie ją bardzo chwale tylko że ja mam jest starszą siostrzyczke Ultra2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Aha ToMo - ta płyta się różni od naszej tym że ma z tyłu 4 wyjścia USB i nie ma gameportu ... Tak to praktycznie identyczna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 No to spoko to zaraz spadam tylko jeszcze musze zadzwonić do sklepu czy mają Athlonka 0,13 no to bym zamiast 1800 wziął i podkręcił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...