Skocz do zawartości
Ruonim

Zailka

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzałeś miernikiem, są zwiechy czy na oko "nie starcza". Bo jeśli ten Neotec z podpisu jest oparty o Huntkeya to zestaw nie powinien być najmniejszym problemem

Sond do miernika nie mogę znajść. Pozatym slysze po podkręceniu proca już cewki z 1m.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszczenie cewek nie ma związku z niestabilnością czy granicznym obciążeniem zasilacza.. Bez pomiarów miernikiem nie zaglądaj tu bo zostaneisz zbesztany, tyle z mojej strony

edit,: ten zasilacz spokojnie pociagnie Twój zestaw

Edytowane przez svende

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszczenie cewek nie ma związku z niestabilnością czy granicznym obciążeniem zasilacza.. Bez pomiarów miernikiem nie zaglądaj tu bo zostaneisz zbesztany, tyle z mojej strony

edit,: ten zasilacz spokojnie pociagnie Twój zestaw

piszczy strasznie gdy 11,65 skaka na 11,80 i spowrotem. Ale i tak chce miec cichszy zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piszczy strasznie gdy 11,65 skaka na 11,80 i spowrotem. Ale i tak chce miec cichszy zasilacz.

Litości :? Skacze, a nie skaka <_<

Ciężko będzie dostać coś bardziej cichego niż Corsair, ale więcej nic nie napiszę, bo znowu "mędrcy" wyleją Swoje żale :D pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Litości :? Skacze, a nie skaka <_<

Ciężko będzie dostać coś bardziej cichego niż Corsair, ale więcej nic nie napiszę, bo znowu "mędrcy" wyleją Swoje żale :D pzdr

Ale sens jest zachowany a nie mam czasu na bawienie sie polskim jezykiem w ostatnich czasach:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sjp.pwn.pl :rolleyes: I jak to w końcu jest?

Dobrze się czujesz? :lol:

EDIT: Klaus: kłania się szkoła podstawowa, lekcje języka polskiego- wiesz co to czasowniki dokonane i niedokonane? Chyba nie wiesz... Nie kompromituj się i nie ciągnij tematu...

Edytowane przez djsaint

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się czujesz? :lol:

Nie rozumiem Twojej uwagi.

Samopoczucie mam świetne.

Ale z logicznym myśleniem trochę gorzej :? pzdr

Hmm. Spróbuję jak to z tym "logicznym myśleniem", oto wyniki:

chemiczny_ali oraz djsaint są sobie wzajemnie adwokatami albo to konto tej samej osoby, która się w tym gubi.

Słownik języka polskiego zna formę skakać oraz skoczyć. Panowie chemiczny_ali oraz djsaint tylko formę skoczyć dpouszczają. "logicznym myśleniem" nic więcej się tu nie wskóra.

Edytowane przez Klaus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem Twojej uwagi.

Samopoczucie mam świetne.

EDIT

Klaus nie rób z siebie klauna. Słownik języka polskiego zna formę skakać, skoczyć, ale nie zna wyrazu skaka, bo w kontekście zdania "Napięcie skacze" nie można napisać: "Napięcie skaka". Masz rację logicznym myśleniem nic nie wskóramy, bo Ci są potrzebne lekcję języka polskiego :? Kończ Waść wstydu oszczędź :D pzdr

Edytowane przez chemiczny_ali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT

Klaus nie rób z siebie klauna. Słownik języka polskiego zna formę skakać, skoczyć, ale nie zna wyrazu skaka, bo w kontekście zdania "Napięcie skacze" nie można napisać: "Napięcie skaka". Masz rację logicznym myśleniem nic nie wskóramy, bo Ci są potrzebne lekcję języka polskiego :? Kończ Waść wstydu oszczędź :D pzdr

A tam nie mozna tworzyc neologizmow?:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi