Moog Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Witam. Kupilem T40 - Centrino 1.5, 768MB ramu, 80gb/5400, Radeon 7500. Komputer ma typowo biurowe przeznaczenie i spisuje sie znakomicie w tej roli. Jednak zastanawiam sie czy uda mi sie uruchomic call of duty2 na tym sprzecie? Zainstalowalem wiec najnowsze Omegi do radka, COD2 sie uruchomil, wchodze do menu zmniejszam jak najbardziej to mozliwe opcje graficzne i wczytuje mape. Podczas wczytywania jednak giera sie wysypuje do puplpitu. Czy nie ma zadnych szans zeby popykac w COD2 na tym lapie? PS. Przepraszam za brak PL znakow. PS2. Podczas wywalania do pulpitu mam taki komunikat "AppName: cod2sp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gfx_d3d_x86_s.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000518b" jak sie moge domyslic chodzi o grafike... wiec bez szans? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Witam. Kupilem T40 - Centrino 1.5, 768MB ramu, 80gb/5400, Radeon 7500. Komputer ma typowo biurowe przeznaczenie i spisuje sie znakomicie w tej roli. Jednak zastanawiam sie czy uda mi sie uruchomic call of duty2 na tym sprzecie? Zainstalowalem wiec najnowsze Omegi do radka, COD2 sie uruchomil, wchodze do menu zmniejszam jak najbardziej to mozliwe opcje graficzne i wczytuje mape. Podczas wczytywania jednak giera sie wysypuje do puplpitu. Czy nie ma zadnych szans zeby popykac w COD2 na tym lapie? PS. Przepraszam za brak PL znakow. PS2. Podczas wywalania do pulpitu mam taki komunikat "AppName: cod2sp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gfx_d3d_x86_s.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000518b" jak sie moge domyslic chodzi o grafike... wiec bez szans? A próbowałeś na normalnych sterach od IBMa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) tak probowalem ale na sterach IBM'owskich nawet nie chcial sie wlaczyc :) a na OMEGA dziala elegancko do momentu ladowania mapy... i nie zawsze w tym samym momencie wywala do pulpitu. Czytalem gdzies nie pamietam gdzie ze ktos na 7500 i T40 gral w COD2 na minimalnych.... wiec dac sie da... tylko jak? edit. :D zrobiłem !! dziala Edytowane 22 Października 2007 przez Moog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...