demon92 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Nie wierzył bym tej stronie, bo są na niej błędy np. przy GoW nie ma PC, albo przy UT3 nie ma X360. A co do Ultimate Fighting Championship 2009 to może być naprawde dobra gierka no i podobno na PC:D Edytowane 22 Października 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Will 'Mortal Kombat 8' be on the PC? "No Plans" http://www.trmk.org/news/11125/will_mortal...c_no_plans.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Ja tam i tak czekam na Mortala na PC :). Nigdy nic nie wiadomo. A zagrać i tak zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Bijatyk na PC jest jak na Lekarstwo ,więc nowy mortal jak najbardziej chcę. Ja osobiście z dobrych bijatyk to wspominam serię Street Flghter i z tych nieco nowszych Tekken i Soul Calibur. W to pierwsze zagrywałem jeszcze na automatach ,a później z kumplami na szaraku. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Armagedon mi przypadł do gustu i do dziś w niego pykam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simian raticus Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 No pamiętam na automatach Mortal Kombat na dworcu w Olsztynie ;) Jak mi kolesie Fatality pokazywali ;) Chyba tylko kilka fatali się znało ;) ech te czasy już nigdy nie wrócą ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...