Henryk Kwinto Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Witam Od niedawna posiadam obudowę Thermaltake Armor JR i mam mały problem. Obudowa ma system bezśrubkowego montażu napędów: posiada w sumie 6 zatok (wszystkie chcę wykorzystać) a tylko 4 komplety plastikowych prowadnic. Gdzie można nabyć brakujące prowadnice? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Witam Od niedawna posiadam obudowę Thermaltake Armor JR i mam mały problem. Obudowa ma system bezśrubkowego montażu napędów: posiada w sumie 6 zatok (wszystkie chcę wykorzystać) a tylko 4 komplety plastikowych prowadnic. Gdzie można nabyć brakujące prowadnice? :? Obawiam się że będziesz miał problem z zakupem tych prowadnic. W Polsce dystrybutorem Thermaltake jest Veracomp oraz 4max.pl. Proponuję się zwrócić telefonicznie do działu sprzedaży/serwisu tych firm z zapytaniem czy mogą takie "części" sprowadzić na indywidualne zamówienie. pozdrawiam, Szymon Edytowane 21 Października 2007 przez woland78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...