TranceLover Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Witam Was ;) Planuję w najbliższym czasie dokupienie pamięci RAM do mojego "pieca" i mam do Was pytanko: Obecnie mam pamięci 2x512mb PDP Patriot Signature KH...czy mogę teraz dokupić 2x512mb innej firmy? Nie będą się "gryzły"? Nie będzie żadnego problemu z takim rozwiązaniem? Niestety kości DDR firmy PDP trudno jest już dostać...dlatego się zastanawiam nad takim rozwiązaniem. Bardzo proszę o odpowiedź! Z góry dzięki i pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 No ja niedawno miałem 1 kość Am1, 1 kość Kingmax i jedną kość Hyniks - nie było problemów [; Ściągnij sobie manual płyty i sprawdź jakie na pewno pamięci wspiera. Najlepiej kup gdzieś na miejscu z zastrzeżeniem, że jak coś się pogryzie to wymienisz na inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A jakie pamięci byście kupili: Geil, GoodRam czy może Kingston? Nad tymi własnie najpoważniej się zastanawiam! Wypowie się może ktoś jeszcze co do działania takiego zestawu RAMu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ja bym bral jak najtansze, tzn takie ktore sa tanie i poleca albo dosc wysoko, albo przy niskich timmingach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...