EnzoJabol Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Witam. Mam mały problem. Otóż zastanawiam się nad tym jakie głośniki do swojego laptopa kupić. 2.0 (np. takie), czy może lepiej 2.1 (powiedzmy takie). Istotne jest to że laptopa używam zarówno przy biurku ale lubię także czasem posiedzieć z nim na łóżku bądź ustawić sobie powiedzmy na fotelu i oglądać jakiś film. W takiej sytuacji jaknie trudno sie domyślić zmienia się moja pozycja względem głośników i 2.1 nie zaprezentuje wtedy pełni swoich możliwości. Same glośniki przestawie bez problemu ale z subuferem bawic się za każdym razem to już żadna frajda. W takiej sytuacji co mi doradzacie? Czy lepiej kupić porządniejszy zestaw 2.0 czy może jednak 2.1 ponieważ mimo tych niedogodności "ustawieniowych" i tak spisze sie lepiej? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Nie ten dział... A głośniki to Genius 1250X 2.0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzoJabol Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Nie ten dział... A głośniki to Genius 1250X 2.0... Sory, nie doczytałem dokładnie że chodzi raczej o hardware. W takim razie jakby któryś z modów mógł przerzucić temat gdzie należy ... A co do tych Genius 1250X 2.0, to czemu akurat te? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=84 Tu dostaniesz odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 do notebooka dobre 2.0 Wystarczą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzoJabol Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Ale mi nie chodzi o to co wystarczy a co się lepiej sprawdzi w takiej sytuacji jaką opisałem. Głośniki z Tesco za 9,99 zł też by jako tako wystarczyły ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...