Tedzik Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Elo, mam problemik mianowicie: po włączeniu kompa moja maszynka zaczyna "buczyc" (buczenie przez ok 10 sekund poczym komp sie wylancza) Srawdzałem wszystkie tasmy itp i wszystko jest podłączone ok. Czekam na lekarstwo Pozdro!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Pewnie jakiś wentyl się rozkręca :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Pewnie jakiś wentyl się rozkręca :).NO niewiem, przecież potem komp się wyłancza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Pewnie jakiś wentyl się rozkręca :).NO niewiem, przecież potem komp się wyłancza :D:oops: nie zauwazyłem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 pewnie masz zwarcie i dlatego - sprawdź wszystkie kable Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Paru osób, które mają tę płytę skarżyło się że wentyl chipsetu po włączeniu kompa strasznie buczy a potem przestaje, ale dlaczego komp się włącza... :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedzik Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 hmmmm... komp w jakis dziwny sposób zmartwychstał tzn po parogodzinnym "odpoczynku" wlączylem go i po burczeniu ani śladu.Uruchomił sie jak gdyby nigdy nic. Moze to wina zasiłki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azul Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ja mialem taki sam problem ,tyle że po kilku 'razach' zasilacz sie spalił ,no to wymieniłem na nowy .... :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...