karaś1990 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Witam. Mam kurcze problem z tymi programami, tak więc zapewne z innymi działającymi na tej zasadzie. W bearshare cały czas miga mi czerwona kropka(tzn że host not connected), a w aresie też nic nie wyszukuje. Wyłączyłem nawet antywirus(kaspersky) oraz zaporę(sp2) ale to nic nie dało dalej ten problem jest. Reinstalowałem program też nic. Co może być przyczyną?. Przed formatem nie było problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 nie tylko Tobie... mi tez bearshare nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karaś1990 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Próbowałem wielu rzeczy ale niestety nie przyniosło to oczekiwanego rezultatu :(. U kolegów z kasy chodzi, a u mnie niestety nie i nie wiem dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Spoko ze podales z kad masz neta - jesli masz lokalna to admin mogl zrobic blokade, czy masz jakies dodatkowe firewalle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 na radiówkach też bardzo często jest poblokowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupnik Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 eee.. ja mam taki problem ze nie wiem jak z aresa przeżucic na inny dysk przenośny np mp3 muzyke itp.. pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...