Marcin_gps Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Dawno nie zakładałem tematu, ale widząc rozwój tego "highendowego" playera, postanowiłem rozpocząć dyskusję. Obecna wersja XXHighEnd-09o ma obsługę FLAC! Fakt, na xp'ku mam jakieś problemy, ale sam autor twierdzi że Engine'y 1 i 2 (dla xpka) oferują słabszą jakość, nie znam szczegółów technicznych, ale zachęcony poniższym cytatem ściągam Vistę... (z msdn'a, spokojnie moderacja :P) "If you tick the checkbox as shown in XXCPU01 below, your PC will be changed into an Audio Dedicated Machine. wub I am listening to such a device right now, and I can tell you ... chicken skin" A żeby było ciekawiej, autor zapowiada stworzenie "najepiej brzmiejącego odtwarzacza mp3" To już nie jest prostacki odtwarzacz z obsługą jedynie WAV'ów - media library - wyświetlanie grafik - playlista Zapewne niebawem wygląd ulegnie kolejnym modyfikacjom, ale czy w ogóle warto się w to bawić? Jakie są wasze odczucia jeżeli chodzi o jakość. Proszę o opinie userów mających przyzwoity sprzęt i obeznanych w tematyce "audio pc" ;) http://www.xxhighend.nl/ UPDATE jest już wersja z implementacją mp3! szkoda tylko że mp3 i flac odtwarza engine1 - dostępny tylko pod vistą ;/ Edytowane 11 Listopada 2007 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...