Tony**** Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Witam... Mam laptopa Toshiba A100...wrzucilem mu XP (byl na vista). Wszystko hula nawet ok. problem mam z nagrywarka DVD. Jak wrzucam pusty nosnik to wyskakuje mi komunikat ze nosnik nie jest pusty i zeby wrzucic inny. Czego to moze byc wina ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Nie żebym był fachowiec, ale... najprościej rzecz ujmując, może nośnik rzeczywiście nie jest pusty? I jakim programem robione? Z użyciem innych jest ten sam problem? A czy dotyczy sprawa wszystkich rodzajów płyt i czy było testowane dla wiecej niż jednej płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony**** Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Nie żebym był fachowiec, ale... najprościej rzecz ujmując, może nośnik rzeczywiście nie jest pusty? I jakim programem robione? Z użyciem innych jest ten sam problem? A czy dotyczy sprawa wszystkich rodzajów płyt i czy było testowane dla wiecej niż jednej płyty? hehe az taki "nowy" w temacie kompow nie jestem ;) Juz sobie poradzilem z tym, male wstrzasniecie wystarczylo. poprostu przeinstalowalem stery. za to pojawil sie nowy problem...ale o nim nie pisze tu bo zaraz beda krzyczec ze nie na temat pozdro. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Ołkiej, może za bardzo pojechałem, ale każdą przyczynę trzeba brać pod uwagę...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...