GreenGo Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Witam. Zainstalowałem sobie na w/w laptopie win XP więc muszę szukać do każdego podzespołu sterowników w internecie. No i prawie wszystko znalazłem ale dźwięk ciągle nie działa :/ Moja karta to 3D Sound Blaster Pro 16 bit. Jeśli ktoś wie skąd moge pobrać sterowniki do niej to byłbym wdzięczny :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F@nder Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Strona Creative milczy na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Niestety tak. Ściągnąlem stery od starszego modulu który też ma 3d SB 16 bit ale i tak nie działa. W menadżerze urządzeń >> Kontrolery dźwięku, wideo i gier wszystko jest i ma status "To urządzenie działa poprawnie.". Natomiast w panel sterowania>Dźwięki i urządzenia audio jest napisane "Brak urządzeń audio" Już trace nadzieje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...