sarmat Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Witam. Jakie stery polecacie do Audigy 2 ZS? Jest ich kilka - oryginalne, YouP-PAX, kX i chyba jakieś inne. kX'y odpadają, bo jestem graczem i EAX jest mi potrzebny. A więc co lepsze oryginalne czy YouP-PAX? Jeśli to drugie to bardzo proszę o pomoc, które pliki z forum YouP-PAX będą mi potrzebne, bo jest ich tam tyle, że ciężko się połapać. :/ Edytowane 27 Października 2007 przez sarmat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Nie używałem tych youpax ale na oryginalnych chodzi wszystko jak trzeba. Wg. mnie lepiej oryginalne. Jest w tych you.. coś czego nie ma w oryginalnych? Edytowane 27 Października 2007 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...