borot Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Witam, mam taki problem a wlasciewie ciekawosc mnie zjada mam karte powercolor x1950gt z takim chlodzeniem> i problem polega na tym ze niemoglem ostatnio go zdemontowac z tylu pcb odkrecilem 4 srubki ktore sa amortyzowane sprezynkami za srubkami sa plastikowe podkladki myslalem ze to wystarczy ale radiator trzyma sie nastepnie zdemontowalem maskownice wiatraka i sam wiatrak jedyne co mi przychodzi do glowy to ze radiator trzyma sie na pascie lub jest tam jakas odmiana mocowania ktorego nie zauwazylem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 nastepnie zdemontowalem maskownice wiatraka i sam wiatrak jedyne co mi przychodzi do glowy to ze radiator trzyma sie na pascie lub jest tam jakas odmiana mocowania ktorego nie zauwazylem? trzyma sie na pascie, delikatnie poruszaj we wszystkie strony, powinno po jakims czasie zejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 a najlepiej zrob to po skonczonym tescie w 3dmarku i od razu wyjmij karte powinno sie latwiej odkleic, klej bedzie rozgrzany ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borot Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 dziekowac za rady krecenie chlodziwem pomoglo natomiast z innej bajki zaskoczyl mnie pozytywnie fakt ze zamiast kosci pamieci hynix ujrzalem samsungi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...