xxxadik Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Ostatnio zaczela mnie wkurzac zbyt glosna parca mojego kompa ;/ tylko ze nie mam zabardzo mozliwosci sprawdzic co tak glosno chodzi (plomby z komputronika), wydaje mi sie ze to boxowe chlodzenie z e4300; reszta zestawu to 8600gt sonic+ wd 250 gb i chieftec 450W. Wiec co zrobic zeby wyciszyc jakos ten zestawik najmniejszym kosztem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Masz głośny zasilacz i wentyl na procu... Z plombami nic nie zrobisz. Karta jest w miarę cicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Skoro nie możesz odplombować budy to jak masz zamiar zmienić chłodzenie? :lol: Nie ma możliwości = nie ma problemu. Upchnij kompa głęboko pod biurkiem i tyle. Gdybyś się jednak zdecydował na operację zatrzymuj po kolei wszystkie wentylatory i zobaczysz co hałasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxadik Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 tylko ze wtedy bym kupowal w komputroniku i bym mial robote gratis ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...