maybach Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Witka! Mam zajebisty problem. Mam tuner PixelView na ukladzie Conexant BT878. Problem jest taki, ze im ustawie wyzsza czestotliwosc procka, tym gorszy jest obraz z tunera. Na 800 MHz sa niewielkie zaklucienia w postaci paskow poziomych, natomiast przy 1200 jest juz makabra, obraz lata, pasku sa duze i czarne i w ogole jakosc jest do bani :( Komp ten co w podpisie. Macie pomysl jak sie tego dziadostwa pozbyc :?: maybach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 A bez podkrecania jaki masz obraz? U mnie bez podkrecania jest lepszy ale nadal komfortowo to nie wyglada. Rowniez nie wiem co z tym zrobic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Też mam PixelView na BT878 i perwsze co zrobiłem po zakupie karty, to zacząłęm szukać "alternatywnego" softu. Orginalny jest do bani - zapewniam. Właściwie nie piszecie jakiego softu używacie, ale co mi tam.... Oto moje propozycje : http://www.borgtech.org/btv/indexPL.php http://www.dafresh.com/HelpLine/index.html Jeżeli to pomoże - będę się cieszył, jeżeli nie - inni mogą skorzystać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Sprawa softu to napewno nie jest przynajmniej mi sie tak wydaje. Probowalem wgrywania sterow zastepczych - niepomaga. Borg sie cos kaszani. A uzywam WinDVR 2.0 bo ten co dali z karta v1.0 jest do niczego nieprzydatny. A posiadam karte AVer TV Go Stereo. U mnie tez sa takie wkurzajace czarne paseczki ale tutaj to w zaleznosci od programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja uzywam Virtual Duba i jakies stery alternatywne, bo originalne w XP nie dzialaja, najlepszy obraz mam jak puszcze tego athlonka na 600 MHz :D ale wtedy sie marnuje drugie 600 MHz :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 aha, dopisze jeszcze, ze jak przelozylem karta do ostatniego PCI (najdalej od CPU) to obraz jest nieco lepszy ale przy procku puszczonym na 1200 dalej jakos jest makabryczna :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...