nobody_likes_me Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 witam. szukalem takiego tematu, ale nieznalazlem. mam problem z Asusem 9304WSMi. Otóz przy podglaszaniu dzwieku w pewnym momencie wydobywa sie z laptopa charakterystyczny pisk. co ciekawe, gdy podlacze do laptopa np. sluchawki czy mikrofon moge podglosic na maxa, pisku nie ma. gdzieindziej czytalem, ze taki problem zapewne skonczy sie oddaniem do serwisu, ale bycmoze ktos z was spotkal sie z takim problemem. jesli tak, prosze o pomoc. ps. przepraszam za pisownie, ale nie mam polskich znakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Jak masz w lapku wbudowany mikrofon to może się sprzęgać z głośnikami. Jak zakładasz słuchawki to nie bo mikrofon "nie słyszy" tego co masz w słuchawkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobody_likes_me Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) dokladnie, mam wbudowany mikrofon. czyli trzeba go jakos wylaczyc? czy to nie rozwiaze problemu? edit: zmutowalem ten wbudowany mikrofonik i juz nie ma pisku. Dziekuje bardzo Pigmej :):) Edytowane 27 Października 2007 przez nobody_likes_me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...