stranger Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 pytanko o rade i jakiś pomysł kumpel kupil sprzet nowy 8RDA, proc 1700xp+,2x kingston 256 ramu ddr333 ladna konfiguracja, co z tego jak po wlozeniu wszystkiego do starej budy nie odpala mu sie monitor ti 200 na swoich diodach pokazuje poprawna prace wyswietlacz na epox pokazuje ff ale to chyba jak u wszystkich........ a monitor jakby sygnalu nie dostawal, a dzien wczesniej na starym sprzecie bez problemowo chodzil nastepne pytanko dotyczy tego wyswietlacza bledow na plycie?o co w nim chodzi pokazuje dwie litery zawsze, a w instrukcji obslugi sa opisy do bledow ktore sa oznaczone 3 literkami?co to za shit? kumpel zalamany bo mial wielka ochote pograc w unreal 2 na 30 fps wreszczie i nici pomożecie? :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Nie posiadam tej plyty glownej wiec nie bende sie wymadrzal na temat oznaczen. Proponuj w kazdym razie podociskac karte graficzna i ewentualnie powyciagac i powkaladac ja kilka razy, moze to pomoze. Moze tez ma zaslaby zasilacz i grafa nie jest w stanie sie podniesc. (sprawdz na innym kompie czy karta graficzna w ogole dziala) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 karta chodzila bezproblemowo w tej budzie na starym sprzecie,byla ta sama zasiłka..........:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja tak miałem z gf2 gts na SL-75drv5 i po pewnym czasie zaczęło działać... :P albo tak jak mowi przedmowca... nie ma styku :P albo hmmm czort to znajet :P (tak jak było u mnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A sprwadźcie proca i grafę w innym kompie - objawy moim zdaniem wskazują na wadę procka (rozumiem, że nie tylko nie włącza sie monitor, ale nie uruchamia się system). Co do wyświetlacza - z tego co widziałem, to on ma tylko dwie "litery". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 wszystko już jasne przyjechal do mnie ze swoim kompem okaało się ze zasilka nie dzialala z tym nowym sprzetem jak trzeba, podlaczylismy moja i wszystko ruszylo a tak przy okazji to okazalo sie ze jego zasilka jest z 1996 roku :-)) dzieki chlopaki za zainteresowanie i pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 nastepne pytanko dotyczy tego wyswietlacza bledow na plycie?o co w nim chodzi pokazuje dwie litery zawsze, a w instrukcji obslugi sa opisy do bledow ktore sa oznaczone 3 literkami?co to za shit? Są oznaczone dwoma literkami. Nie zauważyłeś, że "trzecia" to zawsze h ??? Oznacza to, że dwie poprzednie są napisane szesnastkowo - Hexadecimal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 dzieki dzieki panie bracie..............:-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...