panda86 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Witam, chce wymienic wentyl w zasilce poniewaz chalasuje... mam paru swoich faworytow, ale i tak nie wiem co wybrac, bo oprocz Xthermal nie mialem z zadnym do czynienia.. :( Tak wiec chcialem cos wybrac z ponizszych zasilaczy, jezeli znacie inne bardziej ciche od tych to bardzo prosze o info: XThermal Noiseblocker Sharkoon Scythe Bede bardzo wdzieczny jezeli napiszecie ktory z nich jest najbardziej optymalny, ma odpowiedni przeplyw powietrza i jest baaaardzo cichy, wasze doswiadczenia i porownania :) pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 :) No ale jaki zasilacz w ogóle posiadasz. I do tego jaki komputer zasila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda86 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 eh.. sorki no wiec tak: 1: duron 750 256 ram 160Gb zasilacz to "Xpower" 300W 2: Athlon 2200 512ram 40Gb zasilacz podobej klasy i mocy jak w pierwszym zestawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=247422 - za 8,99 masz swietny wentyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Szczerze to kup sobie dobre, przede wszystkim firmowe zasilacze do tych komputerów. Bedzie bezieczniej (pod wieloma względami) i ciszej ( zależnie od tego co wybierzesz ). W jakimś sensownym zasilaczu przy wyższych wymaganiach mozna się nad takimi zabawami zastanawiać, ale w takim czymś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda86 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Szczerze to kup sobie dobre, przede wszystkim firmowe zasilacze do tych komputerów. Bedzie bezieczniej (pod wieloma względami) i ciszej ( zależnie od tego co wybierzesz ). W jakimś sensownym zasilaczu przy wyższych wymaganiach mozna się nad takimi zabawami zastanawiać, ale w takim czymś... No i tutaj nie rozumiesz problemu kolego.. mam 3 kompa ktory jest wyposarzony w corsarza 520.. + 4x Xthermal + Thermalight + Accelero.... :) Ja poprostu chce zeby te kompy byly ciche ;) zasilacze w zupelnosci wystarczaja w nich a najtanszym sposobem jest wymiana wentylka, ma byc poprostu cicho w jak najtanszy sposob ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 A Ty nie rozumiesz mnie! Jak masz dobry, firmowy zasilacz, to możesz z nim kombinować, bo on daje takie możliwości, a te Twoje zasilacze to psełdo zasilacze, ktore mogą paść i pociągnąć nawet całego kompa w każdej chwili, od tak, bo sa takiej jakości. Poczytaj sobie tego topa. Ale to i tak Twoje kompy, rób jak chcesz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...