osek Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 czesc. gdy w winampie słucham jakiegoś radia internetowego... wszystko fajnie, ale niekiedy dosć często mój interenet łapie 'zwisa' cos jakby- modem sie resetnął czy cos w tym stylu... mnijesza z tym dlaczego tak robi (chociaz tez nie mam pojecia- (router) ) ale- jak w nim ustwić aby po jakimś czasie odnawiał połąćzenie? mógłby sie uczyć od np flasget'a a tak to radio stoi w miejscu i musze znowu klikac play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Wystarczy zapetlic piosenke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 nie, wlasnie to nie zdaje egzaminu ; ) nawet gdy mam dodane kilka adresów... stanie i czeka na zbaiwenie ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 To masz cos dziwnego winampa. Specjalnie robilem testy rozlaczajac neta i za kazdym razem ponawial zapytanie do serwera, az internet zostal wlaczony. Jakiego masz w ogole winampa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 nie najstarszego... 5.35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 No muszę tu podziękować @s0n1c. Też miałem podobny problem. A rozwiązanie było takie "proste" :oops: Ja akurat mam wersję 5.5 i na Neo w połączeniu z Autoconnectem działa to bardzo OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...