JaX_CCC Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 węże i kolor płynu wymiatają :P czas na grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Te węże są hardcore'owe ;) Kolor płynu też :blink: jednak w obu tych przypadkach słowo "hardcore" ma skrajnie różne znaczenie... Kibel jak kibel. Burza w o-tank'u niesamowita ;) Ale to trzymanie mobo na dywanie podczas zakładania bloczków to skrajna odmiana masochizmu... Pewnie jeszcze miałeś na sobie sweter B-) Co się tak przyczepiliście do koloru wody ????????????? w o-tank nie ma już takiego zawirowania cieczy bo odpowietrzyłem układ co ci się nie podoba w montowaniu bloków trzymając mobo na dywanie ? a bloczka na 7900 nie dajesz ?? kolega ma taka karte i niezle warczy .. :) będzie i bloczek niebawem Edytowane 21 Stycznia 2008 przez matik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Bardzo fajny kibelek, troszkę drażni mnie ten eATX, ale i tak jest super;) Ps. Czekam na fotki z bloczkiem na grafie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 co ci się nie podoba w montowaniu bloków trzymając mobo na dywanie ?Fizyka, mój drogi. Ładunki elektrostatyczne. Tak, tak, wiem - nigdy nie słyszałeś o tym, że komuś coś się przez to uszkodziło, jednak radzę dmuchać na zimne następnym razem i na dywan położyć rozłożoną gazetę/kawałek drewna/szkło czy coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...