bialyikar Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Ostatnio zakupiłem procesor Athalon 64 X2 4000 + cooler boxowy. Procesor ma działać na tym właśnie chłodzeniu (nie będzie podkręcany) i zastanawiam się, czy zostawić oryginalną pastę na radiatorze, czy też ją usunąć i użyć pasty "OCZ ultra 5+". Mam jeszcze jedno pytanie. Jaką trwałość mają takie pasty? Wymienioną wyżej pastę posiadam już jakieś 2 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Pasta boxowa napewno jest 'trwała'. Tydzień uzywałem ostatnio boxa i gdy chciałem się go pozbyć, pasta tak mocno trzymała, żę gdy siły użyłem to co prawda pozbylem się boxa ale razem z procesorem, wyrwałem go ze socketu, potem nożem musiałem odczepic procesor od tego radiatora - hardcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Jak nie kręcisz to nie ma sensu zawracać sobie 4 liter i zmieniać pasty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...