AQURA Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Witam. Poszukuję IBM`a do 4500zł i potrzebuję porady. Wymagania jakie stawiam takiej maszynie to: Procesor Intel Core II Duo (Dobrze by było 2GB) Matryca 15" (Mile widziany błyszcząca) Pamięć 2GB w jednej kości. HDD min. 120GB Nagrywarka DVD Karta Wi-Fi Bluetooth 3 USB minimum Mile widziany czytnik kart Grafika - I tutaj jest problem. Poszukuję w miarę dobrej karty choć nie musi to być potwór :) Do szczęścia wystarczy mi gdy będę mógł bez obaw pograć w PES`a 5, NFS:MW czy tym podobnie wymagające giery. Proszę o radę jaki model wybrać ew. gdzie za tą sumę mógłbym taką maszynę złożyć. Najważniejsze, dobierzcie proszę grafikę. Ja myślałem o ATI ale jeżeli Nvidia będzie wydajniejsza w tym samym segmencie cenowym to nie mam nic przeciwko. Pozdrawiam Edytowane 30 Października 2007 przez AQURA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 A IBM wogóle ma w swojej ofercei karty ATI, nie wiem tez czy maja blyszczace matryce, przecierz Thinkpady to z założenia laptopy biznesowe. Podoba mi sie koncepcja IBM jako maszynki do gier:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQURA Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Oki zakup dokonany IBM T61 Dual Core 2 2GH T7300 w mojej stajni. Własnie o to chodziło nówka sztuka i cena niesamowita jak na ten segment. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających. Co do wypowiedzi "IBM do grania" skwituje to tak a dlaczego nie, jest to dogmat że ma tylko słuzyć do pracy hmm chyba nie a jak tak to właśnie podważyłem niepodważalne:] Pozdrawiam do usłyszenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...