Bobslej Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) Mam nadzieję, że wybrałem odpowiedni dział :) Otóż mam "mały" problem z moim pendrive'm - Patriot Xporter 2GB - sam z siebie zablokował wszelki zapis na siebie, nic nie można nagrać, ani sformatować nic, poza odczytem. Nie używałem żadnych aplikacji do szyfrowania, używałem go normalnie tj do przemieszczania danych. Jakieś pomysły jak to rozwiązać? Edytowane 30 Października 2007 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) A ten pen nie ma przełącznika blokady zapisu? czasami takie coś w kieszeni sie samo przełącza. edit: ww sytuacja miała miejsce u kolegi na penie PQI, czy Patriot o którym mowa ma taki przełącznik to nie wiem. Edytowane 4 Listopada 2007 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Patriot Xporter nie ma żadnej formy mechanicznego przełącznika, ot gumowy klocek z wtyczką :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...