ruzgatogosu Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Mam Chello od kilku lat. Pracowalem na tym modemie od zawsze i byl dobry az do czasu zainstalowania pare tyg. temu XP ( wczesniej mialem 2k). I teraz przechodze do sedna. Monter ktory podlaczal mi net po raz koleny powiedzial ze nie powinno sie pracowac na modemie podlaczonym pod usb( radzil by kupic sieciowke). Ale ja zawsze mialem podlaczony pod usb wiec zapytuje was dlaczego moj modem ma takie fazy ? po takim zdarzeniu modem nie dziala reset ( internetowe polaczenie nie wraca) musze restartowac kompa i dopiero a nieraz jeszcze go zresetowac wyjmujac kabel od pradu lol ;/ any help? .:edit:. zobaczylem teraz ze wiekszosc przypadkow gdy zrywa polaczenie jest wtedy gdy ktos pracuje na drugim kompie. Czy moze byc to wina udostepniania polaczenia internetowego ? Edytowane 2 Listopada 2007 przez ruzgatogosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...