LittlePaulie Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam! Stoje wlasnie przed standardowym wyborem plyty glownej, wiem ze bedzie to foxconn p35a lub wlasnie plyta z nazwy topika... Nie chodzi mi tutaj ktora lepsza itd bo wiem ze takich pytan jest milion na tym forum, interesuje mnie tylko sprawa ponoc nielatwego ustawienia zworek na msi (niestety jestem poczatkujacy, a zakupilem na forum selekte e2160 ktora sie kreci spokojnie na 3,3 na boxowym chlodzeniu). Poniewaz czytalem ze jesli sie ich odpowiednio nie ustawi to bedzie mniejsza wydajnosc... Nie zastanawialbym sie przez chwile i bralbym foxconna tyle ze on nie ma raida (a dod. kontrolera nie chce kupowac), ktory notabene moze sie w przyszlosci przydac... No i w koncu po przedstawieniu dylematu, jasno sprecyzuje pytanie: czy po zakupie msi bedzie mogl mnie ktos poinstruowac ktore zworki i jak poustawiac zeby moj proc wyciagal tyle ile powinien i zeby plyta go nie hamowala? czy jednak lepiej zainteresowac sie latwiejsza w podkreceniu plyta foxconna? pzdr i dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie ten dział. Poproś moderatora by przeniósł to do działu "Co kupić". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittlePaulie Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 jednak ten dzial, ja nie mam dylematu co kupic, ja poszukuje tylko osob ktore pomoglyby mi w ustawieniu zworek na msi lub poslaly link do jakiegos porzadnego tutoriala jak samemu to zrobic a jesli takie sie nie znajda to jestem zdecydowany na foxconna wiec to nie jest dylemat pod tytulem "co kupic" jak widzisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ciężko jest poszukać? Google Ci zamkneli? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=239843 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittlePaulie Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ciężko jest poszukać? Google Ci zamkneli? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=239843 no super, to mi pomogles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Niema przecież żadnego problemu z ustawianiem zworek :D Masz albo Auto albo 200 albo 266 albo 333, jeśli proc Ci śmiga na 3,3ghz to dajesz zworke na 333mhz i tyle ;] Edytowane 4 Listopada 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...