M@+ Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam! Szukam monitora LCD 19'' nie zalezy mi na panoramie...Monitora przede wszystkim będe używał do gier, filmow...Mam juz na oku dwa monitorki i nie moge się zdecydowac : - Samsung 931C ( TN ) ( 2 ms ) - Samsung 971P ( PVA ) ( 6 ms ) Gry to przede wszystkim FPP więc zalezy mi na jak najmniejszym efekcie smużenia. Z góry dzięki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Eizo FlexScan S2001W - drogi ale do gier super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) wspominałem ze rezygnuje z miejsca z panoramy... dobra wybrałem Samsunga 931C tym bardziej, ze najwięcej będe grał w gry typu cs 1.6 / ET:QW więc najszybsza matryca będzie najlepsza. Poza tym nie wydam na TN 19'' 2000 zł bo jest to bezsensowne. Edytowane 4 Listopada 2007 przez M@+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...