jezol Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Witam Po zainstalowaniu Visual Studio 2005 .net (full instalka) wyskoczylo i oknienko kiedy uruchomilem internet explorer ze cos tam debuger visual studio... dokladnie nie pamietam. Ale dzialo sie tak za kazdym razem. Wkoncu odinstalowalem cale VS. Teraz mi wychodzi blad jak wlaczam gg albo ie : An unhandled win32 exception occured in IEXPLORER.exe[3764]. Just in time debugging this exception filed witdh fallowing error: No installed debugger has Just in time debugging enabled. In visuak studio,, just n time debuging can be enabled from Tools/Options/debugging/justintime Check the documentation index for just in time debugging errors for more info. CHolera nie wiem co zrobic, nie moj komp a ja to spartaczylem. Jakos musze to naprawic ale nie wiem jak. W necie za duzo nie znalazlem. Na jakies stronce pisali zeby zainstalowac debbuging tools for windows. Pomoglo tyle ze nie wyskakuje juz ten error, a otwiera sie program i cos tam robi. Jak go zamkne to 2 uruchomienie ie juz nie krzyczy. Dzieje sie to przy ie, gg itp. Prosze o jak najszybsza pomoc, musze to naprawic do jutra do 14. Pozdrawiam sorry ze sie stworzyly 3 tematy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie moja wina, wszystko mi sie wali na tym kompie. Prosze o usuniecie 2 tematow. Edytowane 4 Listopada 2007 przez jezol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 "just n time debuging can be enabled from Tools/Options/debugging/justintime" justintime debuger służy do tego, aby chwile przed wywałką jakiegoś programu w syetmie operacyjnym, odpalić debugera (z VS np) aby wyszukać ten błąd. Tu masz opisane jak się to wyłącza http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/k8kf6y2a.aspx ewentualnie wyciachaj te dwie linie z rejestru (zrób kopie wpierw bo nie wiem czy to pomoże na pewno) HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...