Chef Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 mam zamiar niedługo kupić sobie dysk tylko mam problem. Czy wybrać "Seagate 80GB Barracuda 7200.7 z 1-roczną gwarancją" czy "WD Caviar 80GB 7200rpm 8mb cache z 3 letnią gwarancją". ogolnie odkąd mam kompa miałem niezbyt miłe doświadczenia z dyskami. na 3 które mialem(kazdy innej firmy) tylko z jednym nie mialem problemow. i teraz nie wiem czy postawic na gwarancje, czy na jakość. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Postaw na gwarancje i jakość - bierz Caviara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Coz ja jestem uzytkownikiem Seagatow i nigdy nie mialem z nimi problemow. Jednak WD Caviar zbiera rowniez pochlebne opinie. Na twoim miejcu postawilbym na Caviara z 8 MB cache. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja mam tego WD i go sobie bardzo chwale naprawde super dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...