adamm84 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Sprawa wygląda tak że kupiłem nówke, coś mi nie chciało nagrywać (odczyt ok) zmieniłem firmware na costam.15 tdb's bo te z oficialnej strony nie chciały mi działać (???wtf) dalej mi nie nagrywa, idzie jakoś wymusić flash tak żeby nie robiło testu jaki to napęd, albo jakiś inny pomysł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi ale domyslam się że chcesz albo wrócić do orginalnego firmware 1.09 albo flashować najnowszym oficialnym ze strony Pioneera jesli tak to użyj 2803133[/snapback] Sprawa wygląda tak że kupiłem nówke, coś mi nie chciało nagrywać nie bardzo rozumiem w czym rzecz :huh: bo trochę za ogólne info podałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm84 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 już zwalczyłem więc tak - kupiłem nagrywarke ze starym firmware i nie nagrywała prawidłowo, zmieniłem na firmware region free (dalej to nic nie dało), ale po tym nie działały oficjalne flashery biosu, jest taki programik na m***** nie pamiętam nazwy który modyfikuje flashery tak aby wymusić, wsadziłem ostatni oficjalny bios i bryka jak powinno :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...