Rosiu Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam Mam problem z monitorkiem iiyamy i nie wiem czy isc z nim do serwisu, czy moze to wina kabla, czy czegos innego. Otoz zawsze monitor dzialal sobie w polaczeniu z kabelkiem dvi i wszystko bylo ok. Jednak ostatnio kupilem sobie notebooka z wyjsciem vga no i chcialem go zmusic do wspolpracy z iiyama. Niby dziala, ale na ekranie cuda sie dzieja. Mniej wiecej takie: - te paseczki sobie przelatuja z gory na dol: Dodam iz ten sam blad mam na chyba 2 czy 3 kabelkach oraz ze w pewnym momencie jak wzialem nowy kabel to dzialalo ok i sie ucieszylem, a nastepnego dnia znowu to samo :( Aha i nie jest to wina notebooka bo jak stacjonarny podlaczam przez vga to jest to samo. Jesli ktos zna rozwiazanie problemu to prosze o pomoc. Ewentualnie - choc z tego co wiem nierealne - czy jest mozliwosc podlaczenia vga -> dvi-d ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...