pablo163 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Witam Mam apytanko do was! Kiedy mozna najtaniej zlożyc pc .Chodzi mi o okres kiedy czesci sa najtansze.Pytam tak z ciekawosci.I czy na gieldzie komputerowej w wawie jest najtaniej np.na takim pc jaki mam zlozyc znajomemu to ile bym zaoszczedzil.(ceny z allegro.pl) [*]Axp1700 0.13u -- 262 [*]Baracuda V 60GB -- 420 [*]Radeon9500 -- 760 [*]256DDR Kingston -- 175 [*]Asus A7V333 -- 315 [*]flop Teac -- 30 [*] ------ [*] -- 1962zl pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Teraz i w wakacje :P oczywiscie nokia 3210 rules :DDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Jw. Gdzieś od połowy maja zaczną rosnąć ceny przed końcem roku szkolnego i spadną dopiero w lipcu. Jak masz coś brać to bierz teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 jak masz np kase w garsci to kupuj kiedy okazja :> powiedzmy teraz ram ddr jest tani jak barszcz to tylko brac...... czasami sa ruze skoki cen itp! wiec warto wtedy miec kase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...