traktor Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam. Niedawno probuje zrobic jakis szablon na strone. Robie jakis prosty szablon w photoshopie, tne go na czesci i zapisuje dla weba. Szukam edytora html w ktorym moglbym otworzyc to co zapisalem dla weba, dodac menu ( po lewej ) i tresc ( po srodku ). Moglibyscie mi cos polecic? Bylbym zadowolony gdyby program byl darmowy, albo chociaz trial. Z gory dziekuje. PS. Szablon zrobilem z tego tutoriala - http://www.webphotoshop.pl/index.php?go=tu...w_all&no=16 , ale nie wiem jak gosc wstawil na srodek ten tekst "Dlaczego warto mieć własną stronę www" i linki w menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 szukasz edytora textowego czy wysiwyg? Z textowych to ja osobiście używam notepad++. Zazwyczaj jak tnę lay to potem ręcznie go umieszczam w recznie stworzonym htmlu. Nie wiem jak u Ciebie znajomość htmla, ale była by skazana... podobnie z cssem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Wolalbym edytor WYSWIG. Generalnie to zalezy mi na tym zeby otworzyc laya, wsadzic edytorem html pole w ktorym ma byc tekst, a potem edytowac w normalnym edytorze html. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) z tego co wiem, to fotoszop generuje przeciez gotową stronę w htmlu... ctrl+alt+shift+s :).. którą można od razu otworzyć przeglądarką. Co prawda nie jest to html wysokich lotów (przynajmniej w wersji fotoszop7) ale wysiwygiem dało by się już coś tam upchać. Może wybierasz nie ta opcję exportu do weba... Edytowane 7 Listopada 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...