Haban Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Pytanie do właścicieli tych zasilaczy. Gdzie ten zasilacz powinien mieć plombę i czy Modecom w ogóle je plombuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Posiadam taki zasilacz i żadnej plomby nie miał ;) można śmiało go otworzyć i w nim "pogrzebać" ;) ja w soim wymieniłem wentylator i śmiga aż miło! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 ja kupowałem w esc i nie mialem plomby nigdzie - tylko nalepki gwarancyjne przy tabliczce znamionowej. Również swojego otwierałem, wymieniałem wiatrak na coolinka, który okazał sie do bani, a oryginalny wicherek gdzies sie zapodział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyial Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Maks. Skomplikowana taka wymiana? Trzeba coś lutowoać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Odkręcenie kilku śrubek + lutowanie kabelków w łatwo dostępnym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...