charger Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam, mam pewien problem. Otóż jakiś pawian z nadmiaru czasu postanowił pobawić się moim modemem 8O Zrobił mniej więcej taki bajzer: Niby wszystko by się zmieniło po aktualizacji firmware ale tu jest właśnie kruczek 8O Zablokował to okno: Od tego czasu kiedy to zrobił moje pingi znacznie się podniosły. Modem Planet ADE-3000 Prosze o pomoc jeśli ktoś wie co w tej sytuacji zrobić :) Resety nie pomagają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 napisz do providera abuse@tpsa.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goku Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Podał numer, zadzwoń 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aludan Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Wiesz ... masz spory problem, ale co by nie mowic - ten kto ci to zrobil MA poczucie humoru 8O (wlasciwie to nie moge sie przestac z tego brechtac 8O) Proboje cos znalesc jak zmienic firmware inaczej niz poprzez 'easy mode' czyli przegladarke, ale cos nie widze ... pewnie tekstowo jakos da sie to zrobic ... np. telnetem (chyba ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charger Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Wiesz ... masz spory problem, ale co by nie mowic - ten kto ci to zrobil MA poczucie humoru 8O (wlasciwie to nie moge sie przestac z tego brechtac 8O) No zabawne zabawne:P Tylko jeśli nie dotyczy Ciebie heh :) Próbowałem tym telnetem ale nie mogę połączyć się w ten sposób z modemem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon13 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Moj router, a jest to asmax (bezprzewodowy), ma reset hardware'owy, mi sie wydaje ze to powinno pomoc, jesli go zresetujesz, to moze i ustawienia wroca do fabrycznych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charger Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Pisalem już w pierwszym poscie ze resety nie pomagają. Wracają ustawienia do standardowych ale modyfikacja firmware pozostaje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_PC Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Tak z ciekawości zapytam, domyślasz się jakiej metody użył włamywacz? Bo domyślne hasło admina chyba zmieniłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...