hardwin Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 sprzet jak w sygnaturce dokpuilem kosc kingstona 667 1GB i wraz z drugą 1GB tez kingston 667 chce to cholerstwo w dualu miec nie kumam jakkolwiek obsadze pamieci uruchamia sie single wedlug instrukcji OOXX XXOO lub wszystko zaladowane OOOO nie wazne jak dam czy OOXX XXOO XOXO OXOX caly czas single! o co chodzi? juz nawet dwa biosy zapodalem i dalej to samo single widzi zarowno w biosie jak i w windowsie wykrywa poprawnie 2GB co do jasnego gwina zle zrobilem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 W podpisie jakoś inaczej Ci wychodzi (tj 512 i 1024). Jakie masz kości, jak je wsadzasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Poza tym jak dokupiles druga pozornie identyczna kosc to wcale nie musi ona ruszyc w dualu. Zdarza sie rzecz jasna, ze czesto nawet pamieci roznych producentow odpalaja sie w dualu (jak np. u mnie) ale zwykle dual to bardzo czula sprawa, stad tez zestawy dual channel gdzie obydwie kosci pochodza z jednej serii produkcyjnej. Kingston robi pamieci na bardzo roznych kosciach i wystarczy, ze jedna pamiec firmowana kingston masz powiedzmy na infineonach a druga na innych kosciach i juz duala nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Kingston robi pamieci na bardzo roznych kosciach i wystarczy, ze jedna pamiec firmowana kingston masz powiedzmy na infineonach a druga na innych kosciach i juz duala nie bedzie. Zdarza sie ale nie koniecznie ;] Kingstony są raczej tolerancyjne na różne kości....miałem u siebie 1GB Elpidów i drugie 1GB D9DCL i śmigało w dualu bez problemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja mam kości 2x1GB kupowane osobno, obie są na innych kościach, i działają w dualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 kurde faktycznie są rozne niby kingstony ale 1 kosc wyprodukowana na pamieciach samsunga pewnie dla tego sproboje jutro wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 A ja miałem na początku samą A-Data 667, potem doszła druga kość - kingston 667 Nie udało się uzyskać duala. Dokupiłem 3 kość (goodram 667), żadna z par nie chodzi w dualu. Na nforce2 miałem składanke różnych producentów i bez problemu chodziło w DC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Na nForce 2 to byla inna bajka. Teraz proce AMD maja kontroler pamieci w sobie i rowniez od jego kaprysu zalezy czesto, czy dual sie uruchomi czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 juz wszystko wiadomo pamieci wyprodukowane w KOREI są na samsungach a kingstony w CHINA to kingstony wymienilem i juz DUAL DZIALA!!! cholerne am2 tak czule, ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...