ZIBI_PL Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Panowie czy istanieje programi ktory automatycznie bedzie sprawdzal ktore porty sa otwarte a ktore nie ? Sa stronki ktore po wpisaniu portu pokazuja jego stan ale chodzi mi o programik ktory automatycznie sprawdzi mi jakas pule portow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Sprawdź NMap'a: http://insecure.org/nmap/man/pl/ A poza tym, możesz jeszcze spróbować komendy: netstat /? Wpisując ją w wierszu poleceń [start -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Wiersz poleceń]. No i Google [wpisując hasło: sprawdzanie portów]... na którym interesujących wyników 'trochę' jest ;) Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 kurcze jakos nie potrafie sie posluzyc tym nmapem ;/ nie ma jakiegos programu w ktormy wcisne guziczek -- SKANUJ PORTY i mi pokaze ktore sa otwarte a ktore nie ? Jak narazie to mam jeden - 80 ale wiem ze ten jest do neta. Niestety company of heores korzysta z portow ktore pewnie mam zamkniete bo grac z nikim nie moge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...