MotorolaPoland Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Właśnie postanowiłem, że wezmę się za modding obudowy... Narazie plan w fazie I (planowanie). Dzisiaj wieczorem będą pierwsze projekty... Wiem już, że będzie to coś nietypowego... Mała zmiana... Objaśnienia w następnym poście... Edytowane 8 Listopada 2007 przez MotorolaPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Super :blink: Z niecierpliwością czekamy na projekty :lol2: Czemu mam wrażenie ze to kolejny temat ktory umrze :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotorolaPoland Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Czemu umrze, zdecydowałem, że wszystko zrobie sam, jedynie rzeczy, których sam nie zrobię, będą wykonywane przez pod-wykonwaców... A więc zaczynamy... Wizja: Mam zamiar zrobić obudowę na podstawie dużego głośnika (może ktoś poda nazwę czegoś taniego, dużego i działającego, najlepiej z jakąś normalną złączką, by można było podłączyć i żeby wszytko grało). O to co udało mi się naskorbać, zamiast tego R z diod na dole, moża by wstawić kawałek 5x5 pleksi i podświetlić niebieskimi diodami, HA DO YOU THINK ABOUT THIS PROJECT?? Oto link do zdjęcia: http://images29.fotosik.pl/109/cb8b8e8519f9cd22med.jpg Edytowane 8 Listopada 2007 przez MotorolaPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 po zdjęciu widzę, że z perspektywą to u Ciebie bogato...;p może lepiej zamodeluj sobie to w jakimś SolidWorks albo innym programie graficznym i wtedy będziesz mieć lepszą wizualizację zastanów się też czy znajdziesz w sobie na tyle staranności, dokładności i rzetelności przy wykonaniu projektu - skoro masz problemy z narysowaniem prostopadłościanu no offence, ale piszę jak myślę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotorolaPoland Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Problemów nie mam, ale nie mogłem znaleźć linijki, znalazłem tylko jakąś gumową, która nie była idealnie prosta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 a co ma linijka do perspektywy :) Mi sie tam projekt nie podoba, niezbyt wyszukany i wygląda na mod typu.. w co jeszcze mozna wsadzić komputer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Problemów nie mam, ale nie mogłem znaleźć linijki, znalazłem tylko jakąś gumową, która nie była idealnie prosta...OD reki po paru piwach robie lepsze projekty (widziales kiedys rysunek techniczny?) Skoro sam twoj PROJEKT tak wyglada to "moda" nie chce widziec. Ale nie zniechecaj sie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loRdRumek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Widzę, ża masz taką samą ksywę jak ja... Ja polecam jakieś stare altusy, sam rysunek mogłeś wykonać na kartce w kratkę, to by się ciebie nie czepiali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 sam rysunek mogłeś wykonać na kartce w kratkę, to by się ciebie nie czepiali. to już lepiej na papierze milimetrowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 już lepiej.. w skeczupie... :) loRdRumek czy mi się wydaje czy zmieniono regulamin dotyczący długości sygnaturki? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...