Skocz do zawartości
MotorolaPoland

Rumci Procject By Rumun

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie postanowiłem, że wezmę się za modding obudowy... Narazie plan w fazie I (planowanie). Dzisiaj wieczorem będą pierwsze projekty...

Wiem już, że będzie to coś nietypowego... Mała zmiana... Objaśnienia w następnym poście...

Edytowane przez MotorolaPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu umrze, zdecydowałem, że wszystko zrobie sam, jedynie rzeczy, których sam nie zrobię, będą wykonywane przez pod-wykonwaców... A więc zaczynamy...

Wizja: Mam zamiar zrobić obudowę na podstawie dużego głośnika (może ktoś poda nazwę czegoś taniego, dużego i działającego, najlepiej z jakąś normalną złączką, by można było podłączyć i żeby wszytko grało). O to co udało mi się naskorbać, zamiast tego R z diod na dole, moża by wstawić kawałek 5x5 pleksi i podświetlić niebieskimi diodami, HA DO YOU THINK ABOUT THIS PROJECT??

Oto link do zdjęcia: http://images29.fotosik.pl/109/cb8b8e8519f9cd22med.jpg

Edytowane przez MotorolaPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po zdjęciu widzę, że z perspektywą to u Ciebie bogato...;p

może lepiej zamodeluj sobie to w jakimś SolidWorks albo innym programie graficznym i wtedy będziesz mieć lepszą wizualizację

zastanów się też czy znajdziesz w sobie na tyle staranności, dokładności i rzetelności przy wykonaniu projektu - skoro masz problemy z narysowaniem prostopadłościanu

no offence, ale piszę jak myślę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemów nie mam, ale nie mogłem znaleźć linijki, znalazłem tylko jakąś gumową, która nie była idealnie prosta...

OD reki po paru piwach robie lepsze projekty (widziales kiedys rysunek techniczny?)

Skoro sam twoj PROJEKT tak wyglada to "moda" nie chce widziec.

Ale nie zniechecaj sie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, ża masz taką samą ksywę jak ja... Ja polecam jakieś stare altusy, sam rysunek mogłeś wykonać na kartce w kratkę, to by się ciebie nie czepiali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi