Bloody Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam, kumpel kupił ostatnio laptopa bez sytemu i dokupił do niego xp homa z sp2. Podczas instalacji wyskakuje komunikat, że instalator nie znalazł żadnego dysku. Poczytałem w internecie i doszedłem do tego że trzeba załadować sterowniki SATA do instalatora. Problem polega na tym że nie mogę takich nigdzie znaleźć a nie wiem jakich zamiennych z innych modeli można użyć :( do lapciaka nie była dostarczona żadna płytka ze sterami tylko karteczką skąd można takie ściągnąć.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Poczytałem w internecie i doszedłem do tego że trzeba załadować sterowniki SATA do instalatora. Problem polega na tym że nie mogę takich nigdzie znaleźć a nie wiem jakich zamiennych z innych modeli można użyć :(To chyba powinno być to -> Intel® Matrix Storage Manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Coś strona intela cienko chodzi i ściąga poniżej 1KB/s... ale udało mi sie ściągnąć, tylko że to jest plik instalacyjny .exe a do nLite potrzebuje samych plików .inf sterownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikrally Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Coś strona intela cienko chodzi i ściąga poniżej 1KB/s... ale udało mi sie ściągnąć, tylko że to jest plik instalacyjny .exe a do nLite potrzebuje samych plików .inf sterownika Moze to pomoze http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=5238 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...