znak Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Posiadam 3gb ram czy mam prawidłow je wsadzone ? Ddr1 GoodRamy Aby działały to muszą być włożone w wejscia o tym samym kolorze ?I czy kolejnosć jest ważna bo ja mam wsadzone tak Patrząc od strony procka 1GB(zielone wejscie)> 512 mb (niebieskie wejscie ) >1gb (zielone wej.) >512 (niebieskie wej) I jaki jest dobry program do spr. pamieci?Wydajność, optymalizacja itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) 1GB(zielone wejscie)> 512 mb (niebieskie wejscie ) >1gb (zielone wej.) >512 (niebieskie wej)Wsadzone prawidłowo ;) I jaki jest dobry program do spr. pamieci?Wydajność, optymalizacja itp.? Sprawdzić wydajność podsystemu pamięci możesz np benchamrkami dotyczącymi RAMu, które wchodzą w skład pakietu EVEREST. Poprawność działania np Memtestem lub GoldMemory. Narzędzi do optymalizacji RAMu jest cała masa tutaj znajduje sie kilka z nich. Edytowane 9 Listopada 2007 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...