f1zZ Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Jako, że kompletnie nie orientuje sie w temacie, proszę o pomoc w doborze palmtopa, który głownie będzie służył do nawigacji. Oglądałem mio p550m i wydał mi się całkiem ciekawy, chociaż fajnie jakby miał ekran vga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja mogę polecić swojego Asusa A696. Szybki, czytelny ekran z powłoką antyodblaskową (przydatne). Niestety nie ma VGA ale do nawigacji jak znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Co byscie powiedzieli na loox n560, jak wyglada sprawa odbiornika gps-u, slyszalem opinie ze jest gorszy od a696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Witam Temacik jest sprzed paru latek ale nie bede zakldal drugiego a tez chce kupic palmtopa do nawigacji i mam do przeznaczenie na ten cel 1200zl. Nie wiem czy wybrac Asusa a696 czy MIO p560 Pomozcie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...